Paine otravita in Romania!!!

Am primit urmatorul mesaj si cred ca informatia este de folos tuturor:
Paine otravita in Romania – informatie urgenta!Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricataã conform Codex Alimentarius. Am citit cu ochii mei. 

Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen initium.
Experimentul „Codex Alimentarius” incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de… UE sa înceapa implementarea „Codexului”, alãturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
„Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificatã genetic etc.

Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima  tara din lume care va folosi în agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune cã „beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate în primul rand de combaterea daunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si durata în care se obtine recolta.” Dupã ce acest produs va fi experimentat în Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada  si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat „Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu panã la 65% rata riscului de cancer de colon, substantã care intra rapid în combinatii chimice, devenind reziduala în organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se eliminã în aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (S.L.)

Aici poti semna petitia impotriva folosirii produsului cancerigen initium.

 

www.energielibera.net
http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables
Pe acest site BASF-ul se lauda pe 11 ianuarie !!!!!! ca pentru prima data în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în Romania va fi vandut sub numele EnervinT

____________________________________________________________
Ce ma intrigã pe mine este viteza cu care a fost aprobat si bagat pe piata romaneascã. Ar fi bine sa raspanditi cat mai mult informatia pt. ca asa cum s-a intamplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin si impotriva gripei porcine  se pare ca nu este în zadar.
Poate, cine stie, desi ni se canta de 20 de ani „Desteaptã-te romane”, poate totusi ne vom destepta odata.

Aici poti semna petitia impotriva folosirii produsului cancerigen initium.

8 responses to this post.

 1. Posted by grig on 08-10-2011 at 8:42 am

  daca aflati cine a avizat favorabil, spuneti! trebuie descurajata usurinta cu care se aproba folosirea de otravuri „subliminale”. Il gasim oriunde.

  Răspunde

 2. […] că e o coaliţie malefică, pentru că- la fel când a acceptat testarea otrăvurilor BASF (INITIUM) pe poporul român, fără consultări, face şi acum jocurile intereselor proprii vânzând cam […]

  Răspunde

 3. Posted by anonimus on 20-02-2012 at 12:40 am

  JOS TIRANII ROMANIEI SI AI PLANETEI, BILL GATES E UNU DIN CRIMINALI. VEDETI PE YOUTUBE CLIPUL IN CARE RECUNOASTE PE FATA CA TREBUIE DEPOPULATA TERRA. DE CE SE INCEPE TOCMAI CU ROMANIA??? PT CA N_AVEM POLITICIENI ROMANI. SE VREA DEPOPULAREA ROMANIEI SI DESTRAMAREA EI CU ORICE PRET, CA SA LE FACA LOC LA EVREI. PE NOI NE TRIMIT LA MOARTE SI IN STRAINATATE, IN TIMP CE EI CIOCOII SI FRANCMASONII SE INTALNESC IN SECRET SI SE PREGATESC SA NE OMOARE PRIN SARACIE SI CODEX ALIMENTARIUS. JOS CRIMINALII, LUPTATI CU SATANA OAMENI BUNI IN FRUNTE CU BASE PONTA SI CRIN !!! STOP GENOCIDUL ! PORNITI REVOLUTIA IMPOTRIVA TUTUROR CIOCOILOR. DUMNEZEU E CU NOI !!!

  Răspunde

 4. Posted by Ionut on 27-03-2012 at 11:09 am

  Pâinea otrăvită, doar un zvon
  By Corina RĂCHIŢEANU
  http://www.stradadebuzau.ro/?p=11526

  În ultimele zile, reţelele de socializare au fost asaltate de o serie de informaţii potrivit că­rora pâinea ar fi otrăvită. Zvo­nurile sunt, însă, infirmate de ROMPAN. „În ultima peri­oa­dă au apărut informaţii conform cărora o serie de ali­- mente şi în special pâinea sunt otrăvitoare, afirmându-se că persoanele care consumă a­ces­te produse se expun unor riscuri grave de îmbolnăvire, lucru neadevărat”, spun repre­zentanţii ROMPAN.●

  Răspunde

  • Posted by gall tiberiu on 14-06-2012 at 11:19 pm

   Doamne! Cata incredere am eu in ROMPAN care mai mut ca sigur apartine vreunui mogul prostituat cu banii proveniti din vanzarea neamului Romanesc.

   Răspunde

 5. Posted by nimigean vasile on 14-04-2012 at 7:07 pm

  Serviciul cunoscut isi face datoria „baieti sunt la post„

  Răspunde

 6. Posted by Mengele on 06-06-2012 at 3:05 pm

  Mengele traieste si este Ministrul Mortii in Romania. Solutia finala se aplica in continuare. Trebuie sa eliberam aceasta tara Romania, pe care nu o meritam.
  Germania si BASF ne pun la dispozitie Solutia Finala. Care solutie nu va mai fi niciodata folosita in tarile civilizate, daca isi face cu brio efectul le noi. Germania va capata spatiul vital spre Est.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: