INITIUM – substanţă extrem de toxică testată în premieră mondială, pe români!

de Rebeca Păun
Începând cu 31 decembrie 2009, România este membră a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuţii contradictorii, mai ales din cauză că în acest an, conform Codexului, ţara noastră este obligată să folosească experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care conţine o substanţă chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care va fi utilizat în culturile de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, ne informează că un gram de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge până acolo încât spune că pentru a putea să-ţi faci seara un ceai de tei va trebui să iei reţetă de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piaţă nu vor mai rămâne decât foarte puţine.

Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare.

Iată în ce constau acestea:
•    Se intenţionează eliminarea oricărui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite cu 28 de produşi de sinteză farmaceutică (prin urmare toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care există pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe listă (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adică, dacă le foloseşti, te duci la închisoare. Medicina naturistă (acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc.) va fi progresiv şi insidios interzisă.
•    Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu aşa numita agricultură bio. În anul 2001, 12 substanţe chimice, despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie să fie iradiate. Acum nu avem decât să mâncăm roşii cu INITIUM, să aşteptăm să vedem dacă murim ca să ştie UE dacă fungicidul nemţilor este sau nu toxic.

INITIUM este un produs toxic criminal

Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine/Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a cărui structură chimică o puteţi consulta aici. Aici aflăm că produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv şi dezvoltă toxicitate, neurotoxicitate, şi toxicitate acută. Puteţi consulta aici fişa de evaluare a acestei substanţe (în Marea Britanie).

Faptul că nu s-au făcut publice date concrete cu privire la efectele acestei substanţe asupra organismului uman, aşa cum ar fi fost normal să existe în orice raport de cercetare şi evaluare, este foarte îngrijorător. Aceste date există, cu siguranţă, dar interesul Francmasoneriei Mondiale, care se află în spatele implementării criminalului Codex Alimentarius, este, în fond, acela de a decima populaţia globului. Având acest obiectiv, publicarea informaţiilor complete despre consecinţele pe INITIUM le-ar putea avea asupra sănătăţii oamenilor ar contraveni scopului pe care şi l-au propus. Pe de altă parte, în felul acesta nimeni nu poate fi făcut responsabil de efectele grave care ar putea să apară mai târziu la oameni în urma consumării alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.

Este foarte dubios faptul că raportul de evaluare pe care se bazează concluziile Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentară (EFSA), NU fusese analizat în mod independent şi de alţi cercetători – aşa cum o cer normele – la momentul la care aceştia au tras concluziile şi au dat recomandarea. Acest lucru este menţionat chiar în raportul respectiv:

Deoarece raportul de evaluare nu a fost încă analizat şi de alţi cercetători, concluziile la care s-a ajuns în urma rezultatelor obţinute trebuie să fie considerate provizorii şi vor putea fi reconsiderate o dată cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.

Deci, din datele oficiale existente la ora actuală nu reiese decât că există această substanţă şi că ea va fi testată în România. În rest, trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei de la EFSA că substanţa este inofensivă pentru corpul uman. Dar nu există dovezi clare pentru aceasta.

Modalitatea extrem de facilă şi totodată criminală prin care s-au făcut aceste recomandări, pentru introducerea acestei substanţe în circuitul alimentar fără existenţa unor studii şi evaluări riguroase prealabile, este la fel de “ştiinţifică” precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin îl mai poţi refuza… încă. Dar cum te fereşti de astfel de experimente criminale, în condiţiile în care legea cu privire la utilizarea acestei substanţe nu impune avertizarea consumatorilor…

Enervin şi Zampro – moarte cu linguriţa

România este prima ţară din lume ce autorizează utilizarea fungicidelor pe bază de INITIUM, care, potrivit companiei germane BASF, vor facilita cultivatorilor de viţă de vie obţinerea mai rapidă a unei producţii de calitate înaltă. Compania germană a indicat că în afară de produsul conţinând INITIUM pentru struguri, care va fi disponibil în România din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizată şi folosirea produsului Zampro, un fungicid pe baza de INITIUM pentru culturi speciale de cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

Produsele extrem de toxice pe bază de INITIUM (despre care compania susţine însă că ar avea un grad redus de toxicitate) se vor adăuga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alături de Enervin, Cabrio Top urmează să devină un produs important în domeniul protecţiei strugurilor din România. Totodată, produsele pe bază de INITIUM urmează să fie omologate în Olanda şi Marea Britanie în prima jumătate a anului 2010, după care vor urma şi alte ţări europene. Aşadar, planul criminal de ucidere în masă a populaţiei planetare cu INITIUM se intenţionează a fi demarat chiar în România.

În  rezumat: perspective sumbre

– în 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte două din cauza bolilor cauzate de substanţele toxice introduse în alimentaţie
– directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor şi a vitaminelor
– animalele vor fi tratate cu hormoni şi iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic
– cine va folosi produse naturale va face închisoare
– usturoiul, menta şi alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri
– medicina naturistă şi medicinile alternative vor fi eliminate treptat
– produsele alimentare BIO vor fi interzise

Experimentul Codex Alimentarius începe cu România! Semnaţi petiţia împotriva acestuia!

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea Codexului, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Tera nu mai poate hrăni pe toată lumea în mod natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Această măsură nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca două miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de manipulat.

România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură produse pe bază de INITIUM, furnizate de compania germană BASF şi care vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Pentru publicul larg se spune că „beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata de obţinere a recoltei.”

Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. Aşa cum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne.

În 4 decembrie 2008 se anunţa că primele ţări care vor testa noul produs INITIUM vor fi ţările din America de Sud. Europa era programată pentru 2011! Şi totuşi România este cea care introduce în premieră mondială acest produs? De ce? Probabil pentru că ţările din America de Sud au refuzat să îşi transforme cetăţenii în cobai!? De ce s-a oferit România să facă aceste teste? Cine a semnat pentru aprobarea acestui experiment în România? Cine a hotărât să transforme poporul român în cobai, fără a-i cere părerea? Dacă acest experiment va avea loc, românii vor fi pur si simplu otrăviţi treptat, în masă.

Dacă eşti împotriva introducerii acestei substanţe în România,
semnează aici petiţia on-line:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html
Senatorul Iulian Urban a trimis o scrisoare către Ministerul Sănătăţii, Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi către Ministerul Agriculturii, în care cere explicaţii cu privire la motivul pentru care România este prima ţară care a fost dispusă să-şi sacrifice cetăţenii, folosindu-i pe post de cobai în testarea acestor substanţe toxice. Mai multe detalii aici şi aici.
Articol preluat din yogaesoteric.net

102 responses to this post.

 1. Posted by Scaparici on 02-02-2010 at 11:57 am

  Salut,

  Probalil ca este toxic, dar nu reiese din link-urile afisate de dvs („http://www.pesticideinfo.org/Detail_Chemical.jsp?Rec_Id=PC43415#Toxicity”; „http://sitem.herts.ac.uk/aeru/iupac/Reports/1648.htm”) .
  Nu sustin ca este un produs bun, dar nu ne luati de prosti cu link-uri care nu contin informatii relevante. M-am saturat de „pandemia” gripei porcine, asa ca nu am chef sa o iau de la capat cu alta gaselnita.

  Va rog sa va rezolvati disputele politice si sa va „reglati” comisionele mai discret, fara a mai implica oamenii care lucreaza tot pentru a va ingrasa pe dvs.

  Multumesc mult

  Răspunde

  • Posted by adyyon on 01-04-2010 at 9:18 am

   Se spune ca fungicidul are un grad de combatere a daunatorilor extrem de ridicat.Acum,o iei logic.Daca omoara daunatorii atat de bine,crezi ca este bun pentru organismul uman?Toxicitatea aceea ridicata care combate daunatorii,poate fi la fel de daunatoare si pentru corpul uman,nu crezi?Unde sunt vremurile cand se punea gunoi de grajd pe camp ca ingrasamant?Cel putin gunoiul de grajd este ceva natural,nu otraveste pamantul.Tare imi este ca in urma asa ziselor fungicide minune v-om nenoroci pamantul permanent.Inchipuie-ti cat de fertil v-a mai fi pamantul dupa „tratamentul minune”.Si asta din pricina obsesiei unora,psihopate as putea spune, pentru controlul total.

   Răspunde

  • „Scaparici”, fratele meu , scuze, nu esti luat de prost esti chiar naiv rau, asta ca sa nu te jicnesc….JUDECA CU CAPUL!

   Răspunde

   • Posted by stefanescu liviu on 20-02-2012 at 3:04 pm

    bai popeto…jiGnesc….stii limba romana ma ruptule?

  • Nu iese fum fara foc , in acest caz fumul iese din prea multe locuri, asa ca este bine sa fii precaut! In momentul cind o sa trecem la citostatice, fabricate culmea tot de astia care fabrica Initiuim sa nu-ti blestemi clipa in care ai luat in deridere aceasta problema…Poti sa ma injuri dar asta este adevarul!

   Răspunde

 2. […] lvudesign INITIUM – substanţă extrem de toxică testată în premieră mondială, pe români! link ” Cine si ce bani a luat ca sa se aprobe asa ceva in Romania? De ce s-a schimbat locatia […]

  Răspunde

  • Posted by mihai on 08-02-2012 at 11:07 pm

   Mare atentie,romani!Nu trebuie ca noi,in ignoranta noastra ,sa acceptam jocurile unora care se cred Dumnezeu si impun anumite produse alimentare!Fiti atenti la orice produs cumparati!Nu cumparati paine feliata ca aceasta are cei mai multi aditivi(verificati eticheta)Si in general,cumparati fructe si legume de la taranii din piete care isi cultiva in gradina proprie totul.Oricum marfa lor e mai buna decat cea de la hipermarket!Nu incurajati marfa de import cumparand legume din hipermarket-uri!

   Răspunde

   • Mihai si tu esti destept si instruit, se vede! Ai dreptate. Bravo!

   • In prezent taranul roman in prostia si lacomia lui , cand va vedea ce rezultate au cu Initium ,nu va mai tine cont si-l va folosi cu siguranta. Cine garanteaza ca se va folosii dozele corect? Si culmea sint sigur ca in timpenia lui va minca ce a produs. Pe asta se bazeaza criminalii astia ,ne da arma si singuri ne zburam creierii , aici este frumusetea ideii. Cum sa luam masuri contra ….greu …daca nu tarziu , alta solutie nu exista decit ….decit noi, mai bine…

 3. Posted by malthus on 16-02-2010 at 7:10 pm

  nici eu nu inteleg de unde reiese ca este atat de periculos initiumul asta. Poate ca e, nu contest, ca nu sunt chimist, insa nici explicatiile nu m-au convins. Fapt este ca intr-adevar, in scurt timp, resursele nu vor mai fi suficiente ptr toti oamenii. De aici si ideea cartelului orezului, a controlului alimentatiei, sau a populatiei. Insa, daca se doreste o actiune coerenta, cred, sper, ca ar trebui sa existe mai multe informatii, nu doar afirmatiile lui BASF (producator!!!) ca nu e toxic, sau al altora, mai mult sau mai putin avizati, ca e toxic. Si gazele de esapamanet sunt toxice, oricat de verzi si-ar face producatorii masinile. De ce nu se interzic?
  Oricat de bio sau eco am vrea sa traim, ca e trendy, este clar ca 6 mld de oameni nu pot trai numai din 3 recolte pe an. Cam ce productie de produse bio sau eco se poate obtine? Ptr cati oameni? La ce preturi? Piata este imuabila – cerere mare, productie mica , inseamna preturi mari.
  Cat de reale au fost pandemiile anuntate cu atata tam-tam? Cati oameni au murit in Romania de noua gripa, ah1n1? 6000 de imbolnaviri si 114 decese?? Asta este pandemie?? Cati au murit de ger? Dar de q7 x5 sau a6? Cat costa un vaccin? Unde este adevarul , unde este minciuna si mai ales cine e tras la raspundere si cine patimeste de fapt?
  Oricum, avem o problema: in cateva zeci de ani, poate 2, poate 3, va deveni din ce in ce mai greu sa gasim mancare. Ce solutie exista? Poate ca initiumul nu este o solutie, este o problema, dar cine este in masura sa o spuna? Cate cruciade trebuie duse, sub ce ideologie si de catre cine?

  Răspunde

  • Posted by eu on 10-01-2011 at 3:15 pm

   Ar trebui sa stiti ca apa are proprietatea de a-si insusi caracteristicile oricarei substante cu care vine in contact;pron urmare plantele contin apa si vor contine si otrava cu care au fost stropite;memoria apei http://www.sciencemed.ro/Articole/apamedv.aspx , http://www.descopera.ro/stiinta/928822-memoria-apei,asta ca sa intelegeti de ce orice substanta care este folosita la culturi,intervine si in organismul celor ca vor consuma planta,fie oameni sau animale,asta inseamna modificare genetica,etc,…e greu de priceput de catre cei mai putin informati.

   Răspunde

   • Bravo, esti destept! Asa e.

   • Posted by new on 07-04-2012 at 6:41 pm

    mmmmmda…dak tu te iei dupa filmul ala, scuze, dar ai probleme 😐 in orice caz, eu cred k ce spune duduia asta in articol e destul de clar: initium-ul asta nu poate fi eliminat din corp dupa ce il consumi regulat, iar eu din cate stiu, orice corp strain care intra in corp e fie folosit si sintetizat => transformat in altceva (energie, etc), fie e eliminat, dar in niciun caz nu trebuie sa ramana in corp asa cum a intrat, pt k devine nociv…exact asta face otrava, deci si acest initium…pt cine zice k nu pricepe de ce e atat de periculos, ar fi bine sa puneti mana p o carte, sau makr sa folositi google-ul si pt chestii de genu asta, nu sa va uitati la filme precum „memoria apei”…aqm ma scuzati, ma duc sa ma uit la „scooby-doo” :/

  • Uniii din voi habar n-aveti pe ce lume traiti, chiar nu intelegeti ca suntem cobai, eu sunt chimist si stiu ce inseamna acest INITIUM = otrava lenta, voi faceti ce vreti dar eu nu mai cumpar alimente cu sigla CODEX ALIMENTARIUS!!!!!!!!!!!!!!

   Răspunde

  • Toma necredinciosul, cand o sa mori de cancer, poate o sa pricepi sau poate nu!!!?

   Răspunde

 4. Posted by Vladimir on 21-02-2010 at 10:46 pm

  Impotriva folosirii Initium-ului!

  Răspunde

 5. Posted by batran on 07-03-2010 at 5:02 pm

  poate ca este ,poate ca nu este toxic,sigur nu e un produs natural.Avem an romania zeci de mii ha.cu pamant necultivat de 20 de ani ce facem ?vom muri de foame spun unii”BAU<BAU colindati pe la alte porti. Am o casuta la tara si o gradina de 2000m2 pe care o angras cu gunoi de vaca de la vecinul meu si o cultiv cu :cartofi si legume iar de la cei 20 de pomi fructiferi am pere,mere,cirese,visine,struguri ,vin ,tuica :toate acestea produse de mine.Cine ne ampiedica sa producem hrana pentru familie? lenea,comoditate,confortul,si nu an ultimul rand lacomia de a face bani etc.ESTE ADEVARAT ca la magazinul din comuna ,localnicii (taranii) cumpara cartofi,ceapa,morcovi,rosii,castraveti,muraturi:DE CE?????? sa ne facem probleme pt.ei?ASTA VOR SA FIE:nu le impune nimeni sa consume INITIUM

  Răspunde

  • Posted by udrea on 18-10-2011 at 1:15 pm

   ”cand ignoranta devine obisnuinta ,prostia devine virtute”
   La 35 km distranta de orasul in care locuiesc am o casa cu o gradina de 500mp si pentru a iesi din rutina urbana si nebunia vremurilor actuale practic agricultura de weekend mai exact 8 ore munca in fiecare sfarsit de saptamana numai cu sapa fara nimic chimic.
   Productia nu este nici mare nici mica ,nu valorific mimic la piata ,dar ce produc este suficient pentru familia mea care cuprinde 5 membri .
   Se poate si sanatos ,vointa sa fie!

   Răspunde

  • Posted by gabi on 09-02-2012 at 11:42 pm

   Foarte bine ai spus in legatura cu terenul si cum il lucrezi si cum obtii produsele.
   locuiesc tot langa oras si caut sa0mi produc singur cat mai multe si naturale
   Dar ce sa faci cu toti handicapatii care si-au vandut terenurile si acum mananca de la supermarket toate nenoricirile aduse de afara.(doar suntem piata lor de desfacere nu?)

   Răspunde

  • Posted by rux on 18-02-2012 at 7:45 pm

   gramatica limbii romane!!! î din a nu se scrie la inceputul unui cuvant„\ ” pastrati intacta lb. romana!

   Răspunde

 6. Posted by Anonim on 07-03-2010 at 7:15 pm

  Observ ca e usor sa acuzati, observ ca e usor sa analizati. Nu inteleg de ce e atat de greu sa credeti ca Initium e foarte toxic. Ce alte dovezi mai aveti nevoie? Gripa porcina, canina, aviara si multe altele sunt inventii. Nu sunt decat virusi facuti in laborator. Pe cine credeti ca impresionati cu scepticismul de care dati dovada? Nu credeti? E problema voastra, dar nu acuzati nene. Jurnalistii isi fac meseria si datorita lor mai stim si noi ce se intampla in jurul nostru, ce e bun si ce e rau.
  Cate intrebari puse fara rost, ma doare capul cand vad cata dobitocie mai gasesc.
  Iar daca nu credeti, nu mai cititi.
  ~Cat de reale au fost pandemiile anuntate cu atata tam-tam?~ Sunt reale nene, norocul nostru e ca inca mancarea din Romania nu e atat de infecta pe cat e cea din alte tari, unde absolut tot se cumpara din Supermarket-uri. Sistemul nostru imunitar e cat de cat mai rezistent.

  Răspunde

 7. Posted by econinja on 09-03-2010 at 4:11 pm

  Parerea mea este:sansa de salvare este intoarcere omnului natura pe cat este posibil acest lucru.Eu am ales o alimentatie fara cruzime,sanatoasa si ecologica :vegana.Dar vad ca nu scap asa usor:si legumele si fructele sunt tratate…Solutia:cumpar din magazine Bio si de la tarani ,pe care ii stiu si am incredere in ei.
  Am totusi niste intrebari:daca acest codex alimentarius cu initiumul face acest experiment de unde sa aflat acest lucru?De unde cunosc membrii MISA secretele masoneriei?Masonii nu vorbesc in fata blocului ,in troleu sau de pe un balcon la persoana din celalalt balcon sa auda toata lumea.Nu ori cine poate sa ajunga la intrunirile lor secrete…Napoleon a fost ucis treptat si nimeni nu ia dat de stire:”vedeti ca va punem in corp o substanta malefica”-daca l ar fi instiintat cineva ar fi luat masuri.Chiar asa prosti sunt masonii ca trambiteaza asta peste tot?
  Eu nu iau produse pe care scrie codex alimentarius si mai nou nici produse romanesti de la firme ci doar de la simplii producatori de incredere.Nu am spus ca nu este adevarat ce se face.Am pus intrebarile de mai sus si as dori raspuns la ele.

  Răspunde

 8. Posted by adriana on 11-03-2010 at 11:26 pm

  Cu ce drept ne transforma conducatorii nostri in cobai,in toate domeniile?!

  Răspunde

  • Posted by mihai on 08-02-2012 at 10:59 pm

   Nu cumparati niciun produs pe care scrie Codex Alimentarius!!!Fiti atenti la eticheta produselor cumparate!

   Răspunde

   • Posted by cetateanu' turmentat on 09-02-2012 at 9:22 am

    Parca mai este ceva pe care nu scrie Codex Alimentarius? Sau chiar daca este cine garanteaza ca nu are initium?

 9. Posted by imc on 12-03-2010 at 4:45 pm

  toata lumea intelege ca sunt toxice, atat initium cat si multe alte prodeuse de acest gen , dar care e descoperirea aici dragii mei „jurnalisti”(pt anonim)? ca s-a mai descoperit ceva? cum apare ceva nou cum faceti valva cat casa iar peste 2-3 luni cand o sa apara altceva o sa uitati de initium si o sa va luati de acel altceva. dar oare substantele din sucuri, dulciuri, conservantii………sau doar acum ati aflat de ele odata cu initium? v-o fi deschis initium ochii acum? ati uitat de faimosul dtt care a fost folosit ani la rand fara sa mai zica nimeni ca o sa ne omoare in 30 de ani………si daca tot sunteti asa infomati poate ne spuneti si noua , celorlati, cum s-au calculat cifrele alea din rezumatul vostru sumbru? sau macar cine? as dori un raspuns ceva mai complex decat : un grup de cercetatori (cu care ne tot zapaciti atat). care e grupul asta? de unde sunt? cine ii finanteaza? si de ce nu ne spun ei? sau daca nu au puterea si curajul sa o faca , cum de masoneria nu reuseste sa ii puna la zid asa cum sustineti voi ca o face cu „populatia globului”? asa de mult cautati un vinovat pentru tot ce se intampla , ca ati ajuns sa spuneti ca tot ce se face in lumea asta o face un comandant suprem si ca totul e un complot…….. complotul asta mare se numeste : BANUL si dorinta de a avea cat mai multi a unora(oare e cineva care sa nu incerce sa faca bani in ziua de azi?), pe care voi , bineinteles ii veti cataloga ca fiind :MASONERIA…… care bineinteles ca trage sforile in lumea asta si e f greu de rasturnat, dar care , dupa voi, e atat de proasta incat sa va lase pe voi sa stiti ce are de gand……….un mic paradox, nu credeti………….

  Răspunde

 10. Rugamintea mea ar fi sa citati si norma din Codex care impune utilizarea acestei substante (initium). Pentru ca, din cate stiu eu, Codex-ul incearca sa limiteze cantitatea de chimicale din produsele alimentare, nu impune folosirea acestora. Va rog sa cititi aceasta norma a codex-ului privind aditivii alimentari si abia dupa aceea sa vorbiti : http://www.codexalimentarius.net/gsfaonline/CXS_192e.pdf

  Răspunde

  • Posted by R on 04-12-2010 at 3:46 pm

   Din cauza unor ignoranti ca dvs. sunt admise astfel de legi. Am accesat link-ul postat si legat de lista de aditivi acceptati de acest Codex m-am oprit in a-i citi pe primii 5, mi-a fost suficient. Daca dvs. sunteti fericit „mancand” asa ceva, sunteti liber sa o faceti dar nu le reprosati celor care nu vor acest lucru. Mai studiati putin, intrebati niste chimisti despre aceste substante si vedeti ce va vor spune, daca va recomanda sau nu sa le „ingurgitati”. In plus, nu aveti cum sa gasiti Initium in lista aditivilor alimentari, il cautati unde nu trebuie. Va sfatuiesc sa cautati, deci, si definitia aditivilor alimentari ca sa vedeti de ce nu-l gasiti acolo. Va aduc aminte (spun asta pt ca nu vreau sa cred ca nu stiti) ca substantele chimice cu care este tratat solul vor intra, intr-o forma sau alta, in compozitia legumelor, fructelor, plantelor cu care ne vom hrani noi, deci vor intra in organismul nostru. De ce si de cand au nevoie plantele de atatea chimicale ca sa supravietuiasca? Oare nu sunt si ele organisme dotate cu un sistem de autoaparare? Oare, prin acceptarea acestor substante in alimentele pe care le cumparam, nu incurajam dezvoltarea unei industrii (cea chimica) de care nu avem nevoie atat de mult. In nici un caz nu avem nevoie de ea in domeniul hranei. Nu v-ati saturat de gustul de cauciuc al legumelor si fructelor din magazine, de culorile nenaturale pe care le au, de faptul ca o rosie de acest gen are cam acelasi gust cu o para. Incercati si fiti mai atent la ceea ce simtiti. Ca sa va fie mai usor sa va faceti o parere: incercati sa gasiti mai multe informatii despre aspartam, allura red (sau rosu allura sau E129), eritrozina …gasiti dumneavoastra aceste informatii ca sa nu vi se mai para ca unii sau altii au o problema sau incearca sa va influenteze … dar gasiti-le! Daca nu va intereseaza aceste lucruri, daca nu va intereseaza calitatea vietii dumneavoastra nu ii ironizati pe cei pe care ii intereseaza viata lor.

   Răspunde

 11. Posted by Daniel on 18-06-2010 at 11:47 am

  Salutare,
  Doresc sa va readuc la cunostinta ca populatia este cea care controleaza bunul mers al lucrurilor…conducatorii si ceilalti (cei cu legile) fac ce zicem noi…altfel le bagam pumnul in gura si vor lua calea lui Ceausescu. => eu nu au niciun castig. Cand unul dinasta cade se ridica unul care indreapta lucrurile ( pt ca asa crede el ca e bine sau pt a fi la putere). Sincer nu cunosc substanta si nici efectele ei … pot doar sa spun ca viitorul nu e asa de sumbru pe cum ziceti.
  Apropo…vi-ati facut vaccinul pt gripa „porceasca” ?? 😛

  Răspunde

 12. NUMAI cine nu vrea sa vada nu vede ca santem decimati premeditat de 20 de ani incoace, de cei care se tot rotesc pe la putere, de aceea distrug si invatamantul, ca sa mentina natiunea proasta si usor de manipulat , francmasoneria conduce demult Romania

  Răspunde

  • Posted by nelu on 04-05-2012 at 10:03 pm

   SINT ABSOLUT DEACORD CU D.STRA !!! ROMANIA SI POPORUL ROMAN AU FOST CONDAMNATI LA DISPARITIE !! DIN PACATE !!

   Răspunde

 13. Posted by alina on 04-11-2010 at 7:51 pm

  unde dracu sa ne ducem sa cumparam? odata ce toate tarile UN sunt si tari Codex , ne-a mai ramas doar gradina si samantza luata de la un an la altul, fara a cumpara rahat tratat.
  acum o luna am facut cumparaturi din real, si in urma consumului de fructe am avut stari de greata, ameteala si dilatatia exagerata a vaselor de sange, mi-am dat seama m-am oprit din a consuma si au trecut si simptoamele.
  Ascultati-va organismul , el va spune cand e ceva neinregula cu noi.
  la tara ca e cel mai bine oameni buni!

  Răspunde

 14. nu o sa trăiesc veșnic… nici nu vreau

  Răspunde

 15. Posted by Florin on 06-11-2010 at 9:40 am

  Ne facem lunetisti si lichidam pe toti astia la putere!!!! Primul sa fie BOC care a aprobat substanta asta criminala!!!

  Răspunde

 16. Posted by ryky on 16-11-2010 at 10:01 pm

  nimeni si nimic nu ne mai scapa ,mergand la vot ne votam moartea ,alesii nostri uita de noi cand ajung in posturile cele mai raspunzatoare pentru omenire ,de ce oare incearca acest guvern moartea mea mai repede?chiar daca sunt dator cu o moarte!cred ca suntem destinati sa ajungem exact cum sunt africanii ,pamant sterp,pacat de tara asta asa frumoasa!

  Răspunde

 17. Posted by romania@sefitalia.com on 29-11-2010 at 10:03 am

  pacat ca nimeni nu face nimic pentru a se opune…… trebuie sa iesim in strada sa iesim in strada cu totii pentru a ne face auziti.

  Ii lasam pe ‘alesii nostri’ sa decida pentru noi si pentru copii nostri.

  Răspunde

 18. tampenia cea mai mare nu mi se pare ca incearca sa va bage ceva pe gat… ci ca incearca sa va lipseasca de ceva ce aveti/ avem de mii de ani… si, asta este impotriva firii noastre… sa nu mai avem voie sa bem ceai, sa ne facem vin sau tuica, sa mancam o friptura cu mujdei…. in curand, nu o sa mai avem voie sa crestem animale , sa facem miere, si.. daca ducem logica ( intr-un mod ilogic…) mai departe… sa ne schimbam singuri becurile arse sau chilotii….

  Răspunde

 19. Posted by anonimouss on 01-12-2010 at 7:50 pm

  bey unii destepti de aici sa fim seriosi acuma cica acuma unu nu vrea sa traiasca vesnic ok nu traiesti vesnic dar cum vrei sa mori de moarte naturala sau de cancer sa mori linistit sau sa mori in chinuri si dureri din cancer sa mori in spital sa te zbati sa traiesti sa-ti cda paru sa ai dureri asa vrei sa mori?ok daca asa vrei sa mori bravo tie inseamna ca esti curajos bai frate.cn vrea sa moarade cancer??????nimeni si asa trebuie sa fie dramatizata chestia asta nu-ti da nik de gandit faptul ca romania e prima tara?de ce nu folosesc substanta asta la washington?de ce?>de ce in romania?deci care-i faza pana la urma.nu vreau sa mor din mana lor vreau sa mor cand mi-e ceasul ok celor ce nu cred

  Răspunde

 20. Posted by alina on 03-12-2010 at 2:21 pm

  trezit-va oameni buni!atentie la tot cea ce mancati.intoarceti-va la traditie ,ar putea fi singura noastra sansa.cu adevarat masoneria nu conduce doar Romania ci lumea intreaga.

  Răspunde

 21. Posted by Atanas on 04-12-2010 at 10:36 pm

  Romania: 3 milioane ha nelucrate, 2 milioane cetateni mai putin in 20 ani, cea mai saraca tara UE, cele mai multe si aberante taxe, cea mai scumpa mancare din lume, cei mai corupti politicieni si functionari din lume, etc. Merge si intium, la toate astea!…

  Răspunde

 22. Posted by aryel on 09-12-2010 at 9:16 pm

  este adevarat ca avem paminturi intinse necultivate dar cu ce sa le cultive ca bani ioc benzina a ajuns ca in occident la pret salru rominului ii de cel putin 10 ori mai mic cum e posibil sa cultivi fara bani cu o pensie de 3 milioane sau cu un salar de 8 milioane cheltuielile la oras sunt de 3-4 milioane la un salar insumat pe familie sa zicem de 15 milioane cu ce mai iti cumperi de mincare cu ce traiesti cu stixuri si unii mai zic ca sunt oamenii lenesi ii usor de zis de pe scaun dintr-un birou sa faci si sa dregi dar nimeni nu ii ajuta pe tarani din contra ii suge ca vampirii de bani cu ce sa faca recolte cu 3 mil pe luna dupa ce ca o ducem vai de capu nostru mai au si tupeul sa spuna ca oamenii sunt lenesi si nu vor sa faca nimic……………acuma a iesit si problema ca nu te lasa sa faci productie numai daca folosesti initium sau alte produse chimice vorba vine sa scoti productie ………….nu sa te joci daca se poate sa iti pui felinar sa lucrezi si noaptea daca se poate sa ii ingrasi pe altii cu bani si cu averi ca nu ii mai satura dumnezeu de averi si fite altii se dau in barci prin baruri si restaurante si cheltuie cit cheltuie un taran intr-o viata pe aia nu ii intreaba nimeni de unde au atitia bani…………..si mai zic unii ca rominul ii lenes…………….va zic eu ce este ………..sa saturat sa lucreze degiaba ca robu pe un salar de nimic ca abia isi duce zilele de pe azi pe miine …………..si altu se ingrasa ca porcu de craciun………………….de ce atita intoleranta din partea autoritatilor de ce trebe sa sufere rominul ca robul si altii se umfla de bani……………………………….de ce medicamentele sunt asa de scumpe de ce piinea sa scumpit de ce salariile sunt asa cum sunt si permite patronilor sa isi bata joc de rominia de ce toate astea ………….sunt multi de ce………………..pt ce sa facut revolutie in 89……………………………ca sa devenim cobaii altora sa adus tara in sapa de cauciuc sa desfintat tot sa stricat tot sa vindut tot si …………au ramas oamenii pe drumuri…………………….de ce se fac experiente la noi in tara de ce se permite sa se faca asa ceva ,,,,,,,,,,,,,,,de ce am ajuns gunoiul europei………………………………..de ce

  semnat sarpelecupene

  Răspunde

 23. sa le fie rusine,sa se omoare pe ei ,nu sa insele o tara intreaga si mai ales sa te omoare pe banii tai
  sant niste dobitoci,eu nu inteleg cum exista astfel de oameni
  RUSINE MARE,DAR VA VINE RANDU SI VOUA,AVEM NOROC CA AVEM UN DE.ZEU SUS CARE ARE GRIJA DE NOI DAR TREBUIE SI NOI SA VREM
  MULTA SANATATE LA TOTI

  Răspunde

 24. Am parcurs acest post al tau si imi place ceea ce am citit. Continua tot asa. *^*

  Răspunde

 25. Posted by vlad on 27-06-2011 at 11:36 pm

  Tre sa ne formam o „echipa” impotriva acestor genocide…..ilis_vlad1990 …. cinei cu mine? …………

  Răspunde

 26. Noi utilizam pesticide si funcicide din ce in ce mai puternice de peste 100de ani.Si ca sa intelegeti bine:nu ca am vrea ci pentru ca populatia actuala nu ar putea fi sustinuta numa pe alimentatie bio.Romania da, cai mare si noi nu suntem chiar asa de multi.In orice caz Media e foarte buna la hiperbolizat.Acest initium aducator de moarte va crea numa oameni cu cancer.Sigur ca da!Si cola cola poate produce cancer…si zaharul poate omori.Produsul asta lam acceptat cam vrut si noi odata in viata sa intram mai bine in piata europeana cu produse de calitate, dar in acelasi timp nu atat de periculoase.

  Răspunde

 27. Posted by alex on 18-11-2011 at 3:03 pm

  daca chiar se v-a ajunge la acest lucru fa incepe un nou razboi mondial. toti liderii mondiali o sa fie asasinati pentru ca au dat voie la asa ceva :))

  Răspunde

 28. Posted by Sf. Peponei on 04-02-2012 at 4:12 pm

  Un articol care face o gramada de afirmatii fara dovezi. Vreau sa vad si eu un link la un document oficial, guvernamental care sa confirme asa ceva. Am cautat si pe internet si nu gasesc nimic de „Intium” decat pe pagini romanesti cu aceeasi tenta conspirationista si propagandista.

  Proof or gtfo !

  Răspunde

 29. si ce face guvernul in acest sens???????/

  Răspunde

 30. Posted by GI001 on 08-02-2012 at 10:59 pm

  Si cine ne pune sa-l folosim tocmai pe asta? Mai sunt si alte fungicide pt mana vitei de vie – si nu cred ca alea vechi care le folosim deja sunt mai putin toxice.
  Din cate inteleg spectrul lui de actiune este limitat pe ciupercile care produc mana vitei de vie a cartofului si a unor cucurbitacee. La televizor spuneau ca ne imbolnavim daca macam paine. De unde pana unde daca nu se foloseste la graminee?

  Răspunde

 31. Ne intalnim la Universitate KM 0!!!!! cu plancarde pe care sa fie scris:

  NU FORARILOR PT GAZELOR DE SIST!
  NU CIANURILOR IN ROMANIA
  NU CODEXULUI ALIMENTAR

  Răspunde

 32. Posted by alina gheorghe on 08-02-2012 at 11:05 pm

  FRATILOR NU TREBUIE OMORITII CI SA LE DAM CE NE DAU EI NOUA SI SA I LASAM SA SE CHINUIASCA ,PRIMUL ESTE BASESCU APOI BOC APOI INTREGUL GUVERN INCET SI LENT. AH CE MI-AR PLACE SA I CHINUIESC. SI CHIAR DACA MA OMOARA O SA VIN SA I BINTUI PINA AI FAC SA SI PIARDA MINTILE ORI CUM NU LE MAI AU.NU I TIMPUL PIERDUT .EI VOR CADEA SI CIND VOR CADEA O SA I PRAJIM INCET SLOW .
  STOP ACESTUI GENOCID IN MASA.
  FITTI PUTERNICII SI NU VA LASATI INVINSI DE ACESTE LUCRURII .CREDETI IN VOI IN CEI DRAGI SI LUPTATI CU ACEST MONSTRU , CA MAI TIRZIU NOI CEI MICII AI VOM DOBORII LA PAMINT SI VOM CALCA IN PICIOARE.
  AS VREA SA MI ZICA CINEVA CA GRESESC . AHDE AS AVEA NISTE PUTERII AS STII CE SA LE FAC FARA PEAMULT EFORT.
  SFATUL MEU NU VA FIE FRICA .FII CURAJOSIII. EXISTA UN DUMNEZEU SUS .

  Răspunde

 33. Posted by petre on 08-02-2012 at 11:46 pm

  se pare ca si Isarescu este mason deoarece participa la intrunirile de la Bildenberg

  Răspunde

 34. Posted by strutul on 08-02-2012 at 11:57 pm

  Toti aditivii alimentari sunt aducatori de boli si moarte . Intrarea in UE si imprumuturile la FMI ne-au transformat dintr-o tara cu un dram de industrie si agricultura intr-o tara consumatoare de produse made UE si CHINA . Este ceea ce si-au dorit mai marii lumii .O alta piata de desfacere si de testare a produselor lor atit alimentare cit cele farmaceutice ( produse ale marilor companii chimice ). Nu mai cintam ” Noi suntem romani” ci „Noi suntem cobai” ( si in plus mai si platim bani buni pentru asta ). . Nu mai poti minca nici macar o leguma sau un fruct cu gustul de acum 2o de ani.Totul a devenit European , adica fad, fara gust si plin de chimicale . Si chiar daca unii spera sa faca agricultura la ei pe teren sa nu uite ca si apa cu care uda este controlata de mai marii europeni ( daca nu ma insel e preluata de francezi) si nu se stie ce experimente se mai face si cu ea ( ce substante contine pentru purificare – a apei sau a noastra ).
  Chestia ca pamintul s-a suprapopulat si nu mai avem ce minca este cam ca si cu incalzirea globala sau cu diversele epidemii- un fel de bau-bau de speriat lumea ca sa nu fim atenti la cresterile de preturi si la indicatiile FMI-ului date mai marilor nostri guvernanti : ce sa privatizeze si ce preturi sa impuna prostilor ca sa-si umple ei buzunarele si sa traiasca ei BIO.De ce au cumparat paminturile noastre italienii, francezii,nemtii , englezii ? De ce se permite acest lucru .Parca se batea unul cu caramida in piept mai acum 1o ani ca noi nu ne vindem tara .NU!!!!!!!!!!!! S-a vindut in bloc incepind cu prima transa de imprumut de la FMI – si le mai dam si comisioane.
  Deci tot inainte cu Uniunea Europeana – le mincam prostiile si le platim gras din salariile impuse tot de ei.Mai rezistati ROMANI? Pina cind?Avea dreptate Ceausescu cind a spus ca revolta din 89 e provocata de Agenturile straine .

  Răspunde

 35. Posted by strutul on 08-02-2012 at 11:58 pm

  no comment

  Răspunde

 36. Din 1 februarie 2012 a inceput sa fie raspandit puternic acest INITIUM, vedeti pe painea care o cumparati sigla Codex Alimentarius.
  O sa ajung sa-mi fac paine acasa.

  Răspunde

 37. Posted by lincu emilia on 09-02-2012 at 12:27 am

  SANT UIMITA SI INGROZITA DE CE AUD NOI CA SANTEM MAI INVIRSTA MAI TREACA MEARGA CU TOATE CA NU ESTE UMAN CE SE FACE CU NOI ,DAR ACEI COPILASI CU CE AU GRESIT CA SA-U NASCUT IN ACEASTA TARA?NE UCIM INCET SI SIGUR DAR VOR SA MURIM IN GHINURI GRELE ASEMENI CAINILOR COMUNITARI CARE SANT OTRAVITI CU MANCARE USCATA DE . DAR POATE CA DUMNEZEU VA AVEA GRIJA DE EI ,SA LI-SE INTIMPLE LOR CE NE DORESC NOUA .

  Răspunde

  • Posted by nosferatus on 17-02-2012 at 5:11 pm

   decat sa-ti lasi soarta la mila zeilor, nu , ma bine iesim in strada sa le rupem capatanile?!

   Răspunde

   • Posted by gigi on 13-06-2012 at 5:50 pm

    Cand i-ai vazut tu IN STRADA ultima data pe Boc, Base, Isarescu, Bombonel, si alti cavaleri ai agenturilor straine ? Cui o sa rupi capul ? unor jandarmi ?

 38. numai romanii au acceptat substanta asta ca si erbicid…..ei zic ca-i inofensiva pt organism…

  Răspunde

 39. Posted by florin on 09-02-2012 at 12:34 am

  dorinta mea este sa iasa lumea in strada sa protesteze inpotriva experimentului pentru ca daca se va continua asa va fi foarte rau …..inceputul sfarsitului omenirii pe pamant

  Răspunde

 40. Posted by nic on 09-02-2012 at 12:41 am

  ” fie in voia lui , faca-se voia lui, atit in cer , cit si pe pamint ” ……..ne va invata ” EL” ce sa facem…

  Răspunde

 41. Posted by VIOREL on 09-02-2012 at 1:03 am

  PROBABIL AU ALES ROMANIA PENTRU A EXPERIMENTA ACEASTA „OTRAVA” DEOARECE ORI FI AFLAT CA ROMANUL SE ADAPTEAZA IN ORICE SITUATIE . LA CATE NE BAGA IN ALIMENTE POATE CHIAR E DE MIRARE CA MAI SUPRAVIETIUM SI APLICA ROMANILOR TRATAMENTUL GANDACULUI DE COLORADO, CARUIA ,DACA NU-I DAI IN FIECARE AN ALTA OTRAVA,NU-L EXTERMINI. SA LE FIE RUSINE !!!!!!!!

  Răspunde

 42. Posted by cristina on 09-02-2012 at 1:33 am

  parerile sint impartite.eu un lucru stiu cum zicea bunica,;daca nu faci foc nu iese fum….asa ca nu e totul adevarat poate dar un simbure de adevar tot exista.si singurii care pot face ceva suntem tot noi.vorba multa saracia omului.cred ca trebuie sa luam atitudine.si cei mai important sa fim uniti macar in ceasul al 13.lea.asa sa ne ajute dumnezeu.

  Răspunde

 43. Atentie, romani, nu va lasati pe post de cobai, verificati ceea ce mincati, cautati bulina ucigasa pe fiecare pachet de piine, intrebati in piata, verificati de ce sunt atit de mari produsele din piata, respectiv, rosii ardei, cartofi .

  Luati la intrebari taranii, daca stiu ce substante folosesc contra daunatorilor, daca stiu ca ne omoara pe noi dar si pe copii si nepotii lor.

  Luati atitudine, nu va lasati pacaliti de politicieni, mint, iar cei care au semnat protocolul care ne transforma in cobai si ne omoara cu zile sa raspunda.

  Răspunde

  • Posted by cristina on 15-02-2012 at 10:31 pm

   i problema este alta si e destul de grava.acum citeva zile am spus acest lucru unei mame a doi copii si rezulta ca a dat din umeri neputincioasa zicind ca nu ai cum sa te feresti ceea ce este cu totul fals.pai mamicile sint primele care ar trebuii sa fereasca in primul rind pe copii de aceste otravuri .ca daca nu atunci ce facem cu aceasta natiune ????????????????cine va ramine dupa noi??’de ce copii nostri sa sufere de aceasta cumplita boala???????’cite odata ma gindesc ca suntem foarte delasatori sau nu ne intereseaza………….una este cind nu sti dar cu totul alta este cind sti .nu ma crede nimeeni dragilor .majoritatea spun ca este imposibil ca nimeni nu ar face asa ceva .ca totul este o fabulatie……..si inca ceva mai mult de 90%din cei pe care ii cunosc se duc la super marqet pun totul in cos si nu au citit niciodata macar eticheta¡¿¿

   Răspunde

  • Posted by nosferatus on 17-02-2012 at 5:15 pm

   faceti si ancheta sociala , daca trebuie..ACHTUNG (ASTIA E MARLANI SI INCEARCA SA NE MIERLESTE)CAFTITI TARANU”!

   Răspunde

  • Posted by nosferatus on 17-02-2012 at 5:17 pm

   SAU, MAI BINE… LUATI ALTITUDINE SI DATI-VA DRUMU-N GOL!

   Răspunde

 44. […] azsxdcfvbnm Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. […]

  Răspunde

 45. Am descoperit de curand acest ingrasamant, cine e interesat de agricultura proprie, BIO, cautati pe youtube HUMUSIL.

  Este inovator, dar nu se stie despre el..si probabil nici nu se vrea asa ceva. Este un domn care il aduce din Bulgaria, dar este 100% bio

  Răspunde

 46. Ingrasamant bio, o noua revolutie in agricultura din Romania. De ce nu se stie?

  Răspunde

 47. Posted by lika on 11-02-2012 at 10:41 pm

  unde ai fugit tu CEASUSESCULE ?

  Răspunde

 48. UNDE SĂNT COMENTARIILE PE CARE L-AM POSTAT ACUM CITEVA MINUTE… SITEUL ESTE MONITORIZAT? BRAVO!

  Răspunde

 49. Unde este Biserica ? Nu ia deloc atitudine . A deranjato mai mult chestia cu microcipul din pasapoarte. Pentru cine mai face Catedrala măntuirii neamului daca nu o sa mai fie nimeni ca sa intre in ea? Poate cu picioarele inainte la slujba de inmormăntare ….He, He, He….

  Răspunde

  • Posted by nosferatus on 17-02-2012 at 5:19 pm

   BISERICA , E TOT ACOLO..INEXISTENTA, DAR POPII SUNT OCUPATI… ISI SPARG ROZETA, RECIPROC SAU SODOMIZEAZA FETITE DE GRADINITA

   Răspunde

 50. Posted by tica on 12-02-2012 at 6:40 am

  totul e bine calculat,si pe termen lung.Astia vor sa ne distruga paminturile sa fie sterpe dupa citiva ani,otravite cu INITIUM,si dupa aia sa cumparam alimente de la ei.Paminturile noastre din tara au fost slab chimizatesau sunt slab chimizate fata de ale lor mai ales ca dupa revolutie nu s-a chimizat ca nu au fost bani.Toata treaba dupa parerea mea este pe termen mediu si lung(o sa ajungem sa dam pe un kg de rosii bune si 20 de euro,ghici cine o sa castige?) .Am vazut un documenytar cu ISRAIELUL pe net,uitati-va ce agricultura fac,dar fara chimicalele europene sau americane.

  Răspunde

  • Posted by gigi on 13-06-2012 at 5:55 pm

   Bai, Tica, da Israelul asta cum de e lasat sa faca asa ceva, agricultura bio ? Ei nu au semnat CODEX ALIMENTARIUS ?

   Răspunde

 51. Initium>O alta chimicale, o alta genocid in masa. Guvernul are interesul pentru aceasta otrava, producatorii mari la fel. Nu conteaza cati oameni vor muri de cancer, important este sa castige cati mai multi bani. Inafara de INITIUM si asa sunt folosite zeci de chimicale otravitoare, ne mai lipsea INITIUMUL. Oare Traian Basescu , parlamentarii, guvernul sau alti demnitari care forteaza si fac contracte neluand in seama sanatatea si viata noastre mananca legume si fructe otrevite cu initium? Deci oameni buni in interesul generatiei viitoare, interesul sanatatii copiilor nostri puneti mana pe bata, si „Consumatorii din toate tarile unitiva”!Nu cumparati, nu consumati din hiper si supermarkete legume , fructe etc. In Romania stau necultivate milioane de ha. de pamant apucati-va si produceti voi pentru consumul vostru legume si fructe. Planul gvernelor este egal cu un plan diabolic decimarea populatiei, ca sa poate fura pensiile si averile mortilor. Este o minciuna ca in 2-3 ani altfel va fi penurie de alimente. Avem rezerve nefolosite pentru milioane de oameni numai in Romania, deci avem drept sa mancam alimente neotravite artificial si cu scopul de genogid, de a usora unor planuri criminale ale guvernelor siproducatorilor mari.Jos cu INITIUMUL!

  Răspunde

 52. Posted by Costin on 16-02-2012 at 1:09 am

  Parerea mea este ca s-ar fi putut face programe la nivel mondial prin care sa controleze inmultirea populatiei , dar guvernele nu au ales varianta asta. Pentru aceste guverne sunt doua modalitati de a scadea numarul populatiei la nivel mondial: 1 externimare prin infometare, sau 2 consumand alimente toxice si cancerigene. Au ales a doua varianta si asta pentru ca traim intr-o societate moderna care lupta pentru ”binele” cetatenilor, o societate care iti da dreptul la ”libertate”. Traim intr-o societate ”civilizata” .

  Răspunde

 53. Mancat numai „COSER” si n-o sa aveti probleme!!!

  Răspunde

 54. Este oribil de toxic si te imbolnavesti.Sper ca nu o sa intalniti si voi cazul de mai sus.

  Răspunde

 55. Posted by Danton on 27-02-2012 at 9:01 pm

  moarte pentru cei care ne omoara – acesta trebuie sa fie dezideratul nostru

  gata cu dosarele, cu procesele, cu avocatii si judecatorii

  tribunalul poporului si o singura pedeapsa daca esti gasit vinovat: moartea pe loc

  asa a procedat revolutia franceza si a castigat

  Răspunde

  • Posted by gigi on 13-06-2012 at 5:59 pm

   Ce-a castigat mai Danton, Revolutia franceza ? Mai citeste, si poate vei afla si tu ca sloganul lor, Libertate-Fraternitate-Egalitate este un slogan mason, si ca intreaga operatiune a fost uneltita chiar de catre francmasonerie…cu scopuri bine definite..

   Răspunde

  • Posted by lincu emilia on 22-03-2012 at 9:35 am

   Ce as putea sa va raspund?Decat ca popoarele puternice unde nu au reusit cu razboi sa ne domine,au reusit acum cu acordul conducatorilor nostri alesi ,sa ne domine financiar si cu aceste chimicale.

   Răspunde

  • NEMULTUMIRE ESTE CA NICI ACESTE ALIMENTE CU EURI NOI NU AVEM BANI SA LE CUMPARAM.SANTEM PENSIONARI SI EU SI SOTUL AM MUNCIT AMINDOI 80 DE ANI.EU 35 DE ANI SI SOTUL 45 DE ANI SI NU NE AJUNG BANI NICI DE DATORII NICI DE MINCARE . COPIII NE PLEACA DIN TARA NOI AM RAMAS AI NIMANUI ,FOARTE DUREROS .NU ASA AM VRUT SA TRAIM IN TARA NOASTRA .IAR PRETURILE LA ALIMENTE SANT MAI MARI CA IN ALTE TARI DIN UNIUNEA EUROPEANA .IAR SALARIILE LA CELELALTE TARI MEMBRE SINT IN JURUL SUMEI DE 3500 DE EURO PENTRU O MUNCA NU CU MULTA PREGATIRE ,DOAR PENTRU EMIGRANTI SANT SALARIILE MAI MICI 1500 DE EURO .DA AU SI EI SOMAS DAR UN SOMER ESTE PLATIT CU CEL PUTIN 500 DE EURO . HRANA CU CHIMICALE SAU EURO NOI NU AVEM CU CE-O CUMPARA SANT ZILE INTRE PENSI CA RAMINEM FARA NIMIC DE MINCARE SI ASTA ESTE AL DRACULUI DE STRESANT .SE FACE APEL LA SOLIDARITATE ,DAR DE CE NUMAI PENTRU OMUL DE RIND SI PENTRU OAMENI POLITICI NU ?SANT NISTE MAFIOTI SI NISTE NESIMTIT.SI IMBUIBATI.

   Răspunde

 56. Posted by helsworth on 05-04-2012 at 10:35 pm

  Asta e ca aia cu gripa porcina. Nu mai alarmati si faceti predictii. Antiobioticul e natural? NU. Tratamentul cu radiatii e natural? Razele X sunt naturale? Antidotul pt turbare e natural? Speranta de viata a omului a crescut o data ce si-a marit stapanirea si cunoasterea pe aceasta lume. Terminati-va cu fantezia asta romantica a omului ce traieste ca un primitiv in armonie cu natura, terminati-va cu romantismul asta heideggerian de sorginte nazista. Peste 90% din toate speciile care au existat vreodata pe acest pamant sunt extincte. Nu exista asa zisa balanta ezoterica a naturii. Daca stai pe loc, natura te omoara prin tot felul de cai, virusi, paraziti, bacterii, foamete, dezastre etc. Conspiratia malthusianista se manifesta prin sabotarea si perpetuarea conflictelor sectariene si segregationiste, prin inhibarea tarilor suverane de a genera energie nucleara ieftina pt populatie si inhibarea acestora de a avea independenta energetica fata de oligarhia petrolistilor, prin razboi, prin acord comerciale inechitabile, prin institutii gen World Trade Organization, FMI si asa mai departe. Nu mai folositi rationamente defecte precum post hoc ergo propter hoc. Tot mai multi oameni sufera datorita faptului ca sunt saraci (atat material cat si cu duhul), nu datorita pesticidelor sau conservantilor.

  Răspunde

 57. Orikum Ma doare in pola de ce fac astia cu tara .. sunteti toti niste vanzatori de tara si niste prefacuti … deci taceti in morti ca romania a avut cei mai mari vanzatori de tara din istoria Pamantului …. deci o batjoke mai mare k in tara asta nu exista .. eu zic k in 20 d ani cine o sa mai fie o sa fie era sclavagismului … la noi tac toti si se multumesc cu ce primesc… mai o combinatzie mai un ciubuc si e multumit romanu .. dale-as muie ca lucri pe 2-3-4oo$ pe luna si preturile sunt de UE … :)) in tara asta nu va mai fi ine nicodata 🙂 asa ca sa va moara speranta la cei car mai aveti .. :))

  Răspunde

 58. Posted by Sabin on 16-05-2012 at 1:36 am

  ieftiniti berea !!! lasati rosia montana…

  Răspunde

 59. Posted by Astaidrace on 23-07-2012 at 1:56 am

  Cat de tembel poate fi cineva care crede asemnea tampenii alarmiste?! Cum sa-ti inchipui ca inginerii de la BASF AG au creat un produs daunator? Bai fratilor treziti-va la realitate, si lasati dracu` dusmaniile antioccidentale cu care v-au afumat comunistii si nationalistii buni de dus la Balaceanca!

  Răspunde

 60. Mai luminati-va, tarani imputiti iubitori de trai in intunericul mintii, exclud ceilalti. Asta e un motiv pentru care adevaratii intelectuali parasesc tara sa ramaneti prada strainilor iubitori de progres stiintific. Citeste si studiul atasat in lik-ul urmator . Substanta are un scop selectiv cu efect sub nivelul uman sau animal, asta e si marea descoperire. Link: http://www.agro.basf.com/agr/AP-Internet/en/function/conversions:/publish/upload/news_room/initium-fungicide-technical-paper-basf-2009.pdf

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: