A murit Toni Tecuceanu de gripa porcina?

Românii au o vorbă: “mortul de la groapă nu se mai întoarce”. Aşa este, oricât de mult mi-aş dori, nu îl voi mai vedea niciodată pe fratele meu în această lume. Acest gând este trist, dureros, sfâşietor, însa trebuie să-l accept. și îl accept, dar tot nu am linişte. De când fratele meu a părăsit această lume, îmi vin în minte tot felul de întrebări… “De ce Toni nu s-a dus din timp la doctor?”, “De ce, când speram că îşi revine, a murit?”, “De ce Dumnezeu a vrut să-l ia de lângă mine atât de devreme?”. Niciun răspuns…

Încerc sa fiu tare, însă sunt neliniştit. Îmi amintesc exact toate vorbele pe care medicii mi le-au spus în cele 11 zile în care Toni a fost internat la terapie intensivă, la Institutul “Matei Balş”. Ceva nu se leagă! Informaţiile pe care le-am primit se bat cap în cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel afirma răspicat: “Toni Tecuceanu a murit de gripa porcină”. Degeaba, nu am linişte.
Fratele meu a fost internat la spital în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009, în stare gravă. Plămânii i-au fost afectaţi aproape în totalitate. Doar vârfurile plămânilor mai erau sănătoase. Medicii au spun încă de atunci că şansele de supravieţuire sunt mici, iar după simptome erau convinşi că este vorba de gripă porcină.

I s-au făcut două teste, iar rezultatele au fost negative. Abia după ce i s-a luat a treia oară din secreţie, rezultatul a fost pozitiv. Iniţial, medicii mi-au spus că Toni avea virusul AH1N1 în organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre ”bebelușele” de la Cronica Cârcotaşilor i s-a spus, de către medici: “Toni Tecuceanu nu are gripă porcină”. Ciudat, nu? Asta nu e tot! Răcit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alături de cârcotaşi. Oana Ioniță chiar a mâncat din mâncarea lui. Au mâncat unul după altul. Au respirat acelaşi aer. Au mers în aceeaşi maşină. Totuşi, niciunul dintre ei nu s-a îmbolnăvit, deşi medicii au anunţat ca în lume este pandemie și că gripa porcină are contagiozitate foarte mare. În plus, cu câteva zile înainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevărul timp de trei ore. Întâlnirea a avut loc în casa fratelui meu, care nu se simţea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala. Nimeni dintre cei ce au intrat în contact direct cu el, în perioada de trei zile de când zicea profesorul Adrian Streinu-Cercel că Toni contactase virusul, nu a fost infectat cu virusul AH1N1.
Pe parcursul zilelor în care Toni a fost internat la terapie intensivă la “Matei Balş”, medicii mi-au spus ca, în afara plămânilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, după necropsie, m-au anunţat că toate organele i-au fost afectate. Alta ciudăţenie, nu? Si, totuşi, lucrurile bizare nu se opresc aici. În ziua în care fratele meu a încetat din via
ță, doctorii mi-au spus ca a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, după efectuarea necropsiei, am întrebat: “Care a fost cauza decesului?”. Mi s-a răspuns că încă nu se ştie cu exactitate și că în foile oficiale au trecut ”Insuficienta cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală și obezitate-gradul II”. Am întrebat de infarct… “Cauza decesului o puteţi afla peste trei săptămâni, după ce vom analiza totul la microscop. Daca a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop”, a fost răspunsul, cel puţin ciudat, care mi-a fost oferit.

Acum, după moartea lui Toni, toţi romanii dau navală la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeşte de “Fenomenul Tecuceanu”…Oare e un fenomen sau doar o manipulare fără scrupule? Nu ştiu…

Profesorul Streinu-Cercel susţine că vaccinul nu are efecte secundare. Eu am aflat, din surse medicale, că acest vaccin nu este prea indicat, că după un an începe sa atace organismul. Probabil, nu voi primi niciodată răspunsuri la aceste nedumeriri, însa nu vreau ca moartea fratelui meu să fie folosită în scopuri murdare. Eu nu am putere, însă sunt convins că Bunul Dumnezeu va face lumină în acest caz.

3 responses to this post.

 1. @ Domnule Tecuceanu,

  nu as vrea sa fie nevoie sa ajung sa inteleg durerea dvs. Ma rog pentru linistea dvs sa aflati cauza decesului fratelui si sa puteti trece peste aceasta mare pierdere cat mai usor.

  Si eu evit acest vaccin! Si nu il recomand!

  Multa putere si Sincere Condoleante,

  Loredana Fagadar – Deva

  Răspunde

 2. In dosarul medical al actorului se mentioneaza faptul ca acesta a contractat bacteria acinetobacter, un germen intalnit frecvent in aparatele de ventilatie de la Terapie Intensiva.
  „Buletinul histopatologic mi-a fost inmanat cu aproape o saptamana intarziere, pentru ca cei de la Colentina au spus ca au foarte multe in lucru. Practic, buletinul confirma ceea ce am spus eu, si anume ca fratele meu a luat ceva din spital, desi Adrian Streinu Cercel a negat asta in mod public. Inca nu am intrat in posesia unei copii a dosarului medical, pentru ca s-a invocat Legea 46/2003 privind drepturile pacientului. Voi depune, probabil, o sesizare la Colegiul Medicilor, in care voi cere copia dosarului medical complet, ca apartinator”, a declarat fratele actorului, potrivit NewsIn.
  Doctorul Adrian Streinu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a motivat refuzul prin faptul documente medico-legale nu pot fi eliberate decat la solicitarea expresa a organelor abilitate.
  Fratele actorului isi doreste ca cei din spital sa plateasca pentru fapta lor. „Urmeaza sa ma vad cu un avocat. Apoi voi sti daca merg sau nu mai departe”, a declarat Paul Tecuceanu pentru Cancan.

  Răspunde

 3. Posted by Doina on 22-02-2010 at 12:24 am

  Este ingrozitor cum incet, incet iti pierzi increderea in medici! Ciudat cum, multi dintre ei au reusit sa se transforme intr-un soi de roboti humanoizi, lipsiti de sentimente, asemeni celor care populeaza romanele SF despre viitorul Terrei!
  Asta nu inseamna ca nu mai exista si oameni adevarati, medici adevarati care respecta juramantul lui Hippocrat, dar acestia sunt putini si ii intalnesti rar! Din fericire, eu am avut norocul de a intalni cativa dintre ei, dar si ghinionul de a intalni exponate robotico-humanoide.
  Oare va plati cineva pentru toata aceasta panica confuza creata in jurul falsei epidemii/pandemii?
  Intrebare retorica! Desigur, nu vor plati decat cei carora li s-a pus eronat diagnosticul de gripa porcina si au fost indopati inutil cu doze uriase de medicamente (toxice??!!) si cei care, precum dl Tecuceanu, au murit, dar nu de gripa, ci din cauza microbilor din spitale!
  Va amintiti cum dl Strainu-Cercel, eu una nu-l mai pot numi doctor, se plimba de pe un post TV pe altul pentru a ne convinge ca suntem in mare pericol si trebuie sa ne vaccinam?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: